Nieuwsbrief vakantie-checklist.com
JUNI 2005


Velen van jullie zullen de komende weken de koffers weer pakken om van een welverdiende vakantie te genieten. Hoe je ook op reis gaat, kijk altijd nog even op de vakantie-checklist en je begint in ieder geval goed. Ik licht er nog even een aantal zaken uit:


ZEILVAKANTIE
Goeie vrienden van ons hebben een prachtige zeilboot, die ze graag aan de lezers van de vakantie-checklist willen verhuren. Reserveer deze boot vóór 15 juli 2005 en maak kans op een kortingsbon van Beauty Sauna Peize.
Lees meer ...


JE KUNT DE POT OP
Wanneer je onderweg in de auto hoge nood krijgt, kun je in de auto nu ook de pot op. Je moet wel over een grote auto beschikken. Het is eigenlijk ontwikkeld voor mensen met blaas- en darmproblemen, maar wellicht ook een uitkomst voor een lange reis met of zonder kleine kinderen (ik vond dit zo'n grappig berichtje).
Veel tips voor je autovakantie...
PASPOORT VS
Ga je naar de USA dan is het laatste nieuws over paspoorten voor jou van belang: Vanaf 26 juni 2005 kunnen toeristen uit de meeste Europese landen, waaronder Nederland, de VS alleen nog binnenkomen met een modern, door een apparaat te lezen paspoort.
Lees meer...
SMS
Het is echt de goedkoopste aanbieder van SMS-jes. Voor 1 eurocent per berichtje laat je het thuisfront weten dat je een heerlijke vakantie hebt. Je kunt het nu goed uittesten, want je krijgt
de eerste 20 berichten gratis.
Lees meer en test zelf...
Opmerkingen? Ideeën? Feedback? Ik hoor graag van je.
Hallo Aleida, ...
Deze nieuwsbrief mag je geheel of gedeeltelijk aan al je vrienden, vriendinnen, klanten, relaties door-mailen, zolang je niets aan de inhoud verandert en als bron vermeldt:
Copyright ©2005 vakantie-checklist.com.

Voor meer informatie over vakanties en de gratis nieuwsbrief: www.vakantie-checklist.com