Forever Living ProductsFLP, Forever Living Products (sinds 1978), is ’s werelds grootste teler, fabrikant en distributeur van op Aloe Vera gebaseerde producten.
Het hoofdkantoor bevindt zich in Scottsdale, Arizona (Verenigde Staten)

Je kunt hier meer lezen over
de man achter FLP
de garantie
teelt en oogst
verwerking
test en goedkeuringen

Dr. Bill C. Coats
De helende werking van de oudst bekende medicinale plant bereikbaar te maken voor mensen over de hele wereld, dat was de droom van Dr. Bill C. Coats.
Hij was een apotheker uit Dallas in Texas en stortte zich geheel op het bestuderen van de geheimen van de chemische samenstelling van de plant.
In 1968 slaagde hij er als eerste in om de gel uit het blad van de Aloe-plant op natuurlijke manier te stabiliseren. Hierdoor is de gel 5 jaren houdbaar en bij opening van de verpakking nog net zo effectief als het verse blad. Dit proces is gepatenteerd en eigendom van Forever Living Products (Aloe of America).


Garantie voor 100% tevredenheid
Forever Living Products biedt een unieke en onherroepelijke niet-tevreden-geld-teruggarantie van 30 dagen op al haar producten.
Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug wanneer een product niet aan je verwachtingen voldoet. Bewaar daarom het aankoopbewijs met de daarop vermelde datum.


Teelt en oogst
Forever Living Products bezit plantages in de Rio Grande-vallei in Zuid-Texas (USA). Toegewijde experts verzorgen en bewaken elke stap in het groeiproces van de Aloe Barbadensis:
- van de kwekerij, waar de jonge scheuten geplant en verzorgd worden
- tot op de uitgestrekte velden, waar alleen de volwassen planten met 100% gel zorgvuldig met de hand geoogst worden.
Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, omdat de plant zelf zorgt voor afweer tegen ziektes, uitdroging en insecten.


Verwerking
For Ever Living Products gebruikt de pure, verse, krachtige Aloe Vera Gel als grondstof en die wordt bereid volgens het GMP-principe (Good Manufacturing Practise). Dit betekent dat in elke fase van de productie kwaliteitscontroles uitgevoerd worden, overeenkomstig de norm in de farmaceutische industrie en staat garant voor optimale hygiëne bij de bereiding.

De Aloe Vera bladeren worden binnen enkele uren na de oogst tweemaal gewassen en gespoeld en zorgvuldig gefileerd. Slechts enkele minuten na het fileren wordt de gel gestabiliseerd volgens de gepatenteerde methode. Hierbij blijven alle van nature voorkomende voedingsstoffen bewaard. Elk product wordt enkele malen getest en daarna verzegeld om de optimale levensduur te waarborgen.
De gebouwen, machines en testapparatuur zijn onderworpen aan strikte overheidsregels.

Test en goedkeuringen
De Amerikaanse Food & Drug Testing Laboratoriesin New York hebben de Aloe Vera Gel van FLP vergeleken met de gel uit het blad van een volwassen Aloe Barbadensis plant. De twee bleken identiek te zijn!
FLP heeft het certificaat van de International Aloe Science Council (IASC) verworven en mag het zegel hiervan op al haar Aloe Vera-producten voeren.

Tevens heeft FLP het Goedkeuringszegel van de Islamitische gemeenschap van Californië
en een Kosher verklaring.

De producten van FLP worden niet op dieren getest.

zegel International Aloe Science Council

Goedkeuringszegel van de Islamitische gemeenschap van Californië


Kosher verklaring