Extra Leuk: Verstuur Je Vakantiegroeten SlimJe vakantiegroeten versturen was nog nooit zo leuk. Geen postzegels likken, eindeloos adressen schrijven en zonnetjes tekenen, met een beetje hulp van dé vakantie-checklist weet je hoe.


PER E-MAIL OF MSN
Verzend ze via de computer vanuit je hotel of internetcafé. Alles wat je hiervoor nodig hebt is je e-mailadres en je bijbehorende wachtwoord (en natuurlijk de adressen waar je wat naar toe wilt sturen).


VAKANTIEGROETEN UIT...
Er is ook een originele manier om een cool plaatje van jezelf, genomen met je digitale camera, als vakantiegroet te versturen aan je vrienden en familie.
Maak een paar mooie foto's of laat iemand anders jou op een foto zetten, stap een internetcafé binnen, upload de mooiste vakantiefoto, zet er een persoonlijke groet op en laat hem als echte fotokaart naar al je geadresseerden versturen.

Ook géén gelik meer (aan postzegels) en steeds hetzelfde verhaaltje neerpennen, maar klik, klik, klik, klaar! Veel leukerdan die té mooie plaatjes van vreemde mensen op plekjes, waar jij niet geweest bent.

Dat kan bij
Fotokaarten-print.nl

Fotokaarten-print.nl WebsiteVAKANTIEKOPPIE
En stuur dan gelijk je leukste foto naar de vakantie-checklist en wie weet ben jij het volgende VAKANTIEKOPPIE VAN DE MAAND

-> Vakantiefoto's

<- Elke Vakantie

<- Home


Pagina bijgewerkt op 11 juni 2008