Met je Vakantiefoto's Geniet je Opnieuw van die Heerlijke Vakantieperiode.Met vakantiefoto's kan de napret pas echt beginnen. Je hebt een te gekke vakantie gehad en zo veel beleefd, dat je de helft vergeet te vertellen aan de thuisblijvers.
Op deze pagina van dé vakantie-checklist lees je hoe je die waardevolle ervaringen en fijne herinneringen zo scherp mogelijk houdt:
eerst een tip,
over afdrukken,
persoonlijke cadeau's
vakantiegroeten versturen
EEN TIP
Heb je alle vakantiefoto's per ongeluk gewist van de geheugenkaart?
BLIJF GEWOON RUSTIG!
Zolang je er géén nieuwe foto's overheen gemaakt hebt, dénkt je camera wel dat alle fotobestanden weg zijn, maar ze staan ernog steeds op. Je hebt alleen een speciaal programmaatje nodig om ze weer te voorschijn te toveren!

Je kunt het downloaden via onderstaande 'banner' van PC Inspector.
Het is zogenaamde FREEWARE, dat wil zeggen:
deze software is volledig gratis.
AFDRUKKEN
Je hebt natuurlijk met je digitale camera alles wat je maar een beetje interessant of grappig vond vastgelegd. Mislukte foto'skosten je toch geen cent en verwijder je aan het eind van de dag gewoon.
Ongetwijfeld heb je er veel mooie vakantiefoto's tussen zitten en die wil je natuurlijk graag aan je vrienden en familie laten zien.
Dat kun je wel op je camera of computer doen, maar eigenlijk praat je gezelliger met een stapel foto's of foto-album op je schoot.
Dan moet je ze wel even af (laten) drukken.
Heb je geen zin om die hele stapel zelf te printen, laat het dan doen.
Je kunt bij een online-service je foto's makkelijk 'uploaden' en thuis laten bezorgen.PERSOONLIJKE CADEAU'S EN BEDANKJES
Je kunt nog veel leukere dingen met je vakantiefoto's doen. Je kunt er een kalender van laten maken of je favoriet op een mok af laten drukken, .... en bedenk er zelf nog een aantal.
Zo heb je direct een origineel cadeau voor je oppas van je huis en/of dieren!

VAKANTIEGROETEN UIT...
Er is ook een originele manier om je vakantiegroeten te versturen.
Kiek een mooi plaatje, stap een internetcafé binnen, upload de vakantiefoto, zet er een persoonlijke groet op en laat hem als echte fotokaart naar al je geadresseerden versturen.
Geen gelik meer aan postzegels, niet eindeloos hetzelfde verhaaltje neerpennen, maar klik, klik, klik, klaar!
Veel leuker dan die te mooie plaatjes van vreemde mensen op plekjes, waar jij niet geweest bent.

Kijk maar eens bij Fotokaarten-print.nl
-> Buiten Nederland

<- Elke Vakantie

<- Home

Pagina bijgewerkt op: 23 mei 2008