Simpel Boxershorts Bestellen?Je weet wel hoe dat gaat bij de meeste mannen, ze hebben bijna nooit zin om te gaan winkelen.

Of er is te weinig keus of juist te veel, de winkels liggen te ver uit elkaar of ze hebben belangrijkere dingen te doen.
Feit is wel dat steeds meer mannen hun ondergoed zelf kopen, omdat het lekker moet zitten en het er best mooi uit mag zien.


En wanneer het zo gemakkelijk en relaxed op je bureaustoel via de computer te bestellen is, worden veel bezwaren snel minder.


Op deze pagina van de vakantie-checklist kun je wanneer je voor de vakantie bijvoorbeeld nieuw ondergoed nodig hebt, misschien eens een keer kijken bij een online aanbieder van boxershorts en ander herenondergoed (o.a.badjassen, slips, shirts, sokken en zwemmode) en de volgende populaire merken:
2(x)ist
Björn Borg
Body Art
Bruno Banani
Calvin Klein
DIM
HOM
Kler
NIKOS
Punto Blanco
Sloggi


Je kunt de artikelen sorteren op prijs, naam of nieuwste.

Alle artikelen ontvang je 8 dagen op zicht en kunnen zonder opgaaf van reden en binnen de zichttermijn geretourneerd worden.
Voor bestellingen boven € 100,00 worden geen administratie- en verzendkosten in rekening gebracht, daaronder € 6,45.

Je kunt betalen met Visa, American Express, Rabobank Direct Betalen, Paypal of een bank/giro overschrijving.Creditcard-orders worden mits voorradig binnen 24 uur verstuurd!

Weer een beetje extra tijd over voor leuke(re) dingen!

<- Home

<- Elke vakantie

<- Vakantieweer