Een Succesvolle Web-site Bouwen Wordt Bijna KinderspelIk vond een alles in één programma, waarmee je je eigen web-site kunt bouwen. Deze complete set software-tools werkt voor zowel doorgewinterde webmasters als web-dummies (that's me). De stap voor stap handleiding loodst je door het hele proces, van het prille begin tot aan het optimaliseren en stroomlijnen van alle verkeer.

Dé vakantie-checklist is ontstaan vanuit een leuke vrijetijdsbesteding. Hieronder kun je lezen over:
hoe ik deze website kon maken
is het wel wat voor mij
wat is SBI
(on)afhankelijk en erg leuk
aan de slag
erg interessant om te weten


HOE IK DEZE WEBSITE KON MAKEN
Op een informatieavond in mei 2004 hoorde ik voor het eerst van een webhosting-software-programma, waarmee je een eigen bedrijfje op internet zou kunnen beginnen, zonder een of andere webmasterscursus, nl. Site Build It!, SBI.
Het programma is in Noord Amerika al wat langer geleden geïntroduceerd en is daar een enorm succes.
Daar zijn allerlei mensen van heel jong tot oud, man, vrouw, werkend of werkloos die met dit programma geld verdienen, van een paar tientjes tot duizenden dollars per maand.
En wat het leukste is: met een web-site over hun hobby of een onderwerp waar ze veel van weten.Misschien speel je ook met die gedachte? Hier kun je lezen hoe ik, hoewel ik niets van een web-site bouwen afwist (en nog steeds niet veel) deze web-site maken kon. Wellicht heb je er wat aan.

Webmasters zouden dit over een web-site met SBI eens moeten lezen!

Download hier het gratis e-book: Make Your Links WORK!
Dit is een onmisbaar boek dat je online business naar een hoger plan zal tillen.

TOP ^


IS HET WEL WAT VOOR MIJ?
Veel meer dan e-mailen, tekstverwerken, informatie via internet opzoeken, een vakantie boeken en een spelletje had ik tot dan niet op een computer gedaan. Maar ik vind het nooit vervelend om achter de computer te kruipen.
En met nog wel een poosje 3 kinderen thuis in de leeftijd van 2 tot 11 jaar, leek dit mij een mooie kans om vanuit huis iets op te starten.
Niet met de bedoeling om snel, veel geld te verdienen, want zo werkt SBI echt niet.
Maar meer om te kijken of dit SBI ook voor computer-nitwits in ons nuchtere Nederland zou werken én het zou natuurlijk leuk zijn als ik een paar euro zou kunnen verdienen. Want moeders komen geregeld als laatste aan de beurt (herken je dat?)

Ik verzamel al jaren handige informatie over ‘op vakantie gaan’ en dacht dat daar wel iets leuks van te maken was. In ieder geval heb ik materiaal genoeg.Ik besloot een kans te wagen.

Vanuit huis werken.

hobby-droom


ECHT GEEN TIJD
Heb je echt geen tijd of zin om een eigen site te maken, dan zou je eens op lagekosten.nl een kijkje moeten nemen. Vanaf € 35,- kun je al een mooie site laten maken.WAT IS SBI
SBI is een alles-in-één programma, dat me veel tijd en geld bespaart. Ik heb geen zin en tijd om me in de technische kant van het bouwen van een web-site te verdiepen en dat hoeft ook niet.
SBI levert alle technieken die duidelijk in een stap voor stap handleiding uitgelegd worden. Volg je deze stappen serieus allemaal op dan heb je een perfecte basis gelegd voor een succesvol bedrijf.
Het is geen echt tovermiddel, want je schrijft per slot van rekening alles zelf, maar ik vond het vooral in het begin toch echt wel een beetje toveren.

Geen enkel ander bedrijf kan bewijzen wat SBI wél kan: een uitzonderlijk hoge successcore van websites gebouwd met SBI. En geloof me, die anderen zouden het echt bewijzen als ze het konden!
Kijk maar eens onder erg interessant om te weten


TOP ^


(ON)AFHANKELIJK EN ERG LEUK
Ik moet bekennen dat ik het wel verslavend vind om met het web-site bouwen bezig te zijn. Bij alles wat ik lees, zie, hoor of beleef, denk ik: zou het ook iets kunnen zijn voor mijn web-site?

En heel veel mensen komen bij me met hele goede ideeën voor nog meer pagina’s en dat stimuleert enorm. Ik heb door deze web-site veel geleerd en weet nu dat ik veel meer kan dan waartoe ik me zelf in staat achtte.
Je moet weten dat stukjes schrijven me veel moeite kostte en nog steeds vind ik het niet gemakkelijk, maar het gaat iedere keer een beetje beter. Het gaat niet snel, want het is veel werk, maar wel gestaag. En het is ontzettend leuk om er mee bezig te zijn.


AAN DE SLAG
Met frisse moed ben ik begonnen en ik zal een paar onderdelen uitlichten om je een indruk te geven van het bouwen zonder webmaster-opleiding.

Een pagina van je website schrijf je rond één tot vijf belangrijkste woorden (of woordcombinaties), de zogenaamde keywords. Met deze keywords kun je met behulp van SBI van te voren een actueel marktonderzoek doen, een bijzonder handig onderdeel van het programma, vind ik zelf. Hiermee weet je van te voren met welke keywords je

  • de meeste kans van slagen hebt
  • waar veel of geen vraag naar is
  • hoeveel er al in wordt voorzien via internet

Zo kun je testen of je een woord misschien beter in het meervoud kunt gebruiken of kun je met een foutief gespeld keyword meer bezoekers trekken (omdat bijvoorbeeld de meeste mensen het niet goed typen als ze zoeken op internet).Als je weet hoeveel tijd en energie een marktonderzoek kost dan zul je dit gedeelte van SBI dubbel waarderen.

Via SBI kun je eenvoudig je domeinnaam registreren, uiteraard ná het marktonderzoek.

Bij het opstellen van iedere website-pagina word je begeleid met de keuze voor titels, discriptions, headlines, aantal gebruikte keywords enz. Allemaal termen die gebruikt worden in het website-wereldje. Met het opvolgen van de analyse van iedere pagina weet je dat je pagina optimaal voor zoekmachines is opgesteld.

In het begin durfde ik niets op de site te zetten voordat ik het helemaal perfect vond. Maar dan komt er uiteindelijk niets de lucht in én je leert toch het meest en het snelst door het te doen. En ja, dan moet je wel eens iets herschrijven. Maar wil je mee (blijven) tellen op het internet, dan zul je toch steeds je pagina’s moeten actualiseren en aanvullen.

Verder biedt SBI o.a. inschrijving bij de belangrijkste zoekmachines, uitstekende begeleiding en support, traffic-overzichten van het verkeer naar en van je site en klikanalyses, zodat je weet op welke links mensen klikken en hoe vaak. Zo kun je ook zien waar ze je pagina weer verlaten.

TOP ^


ERG INTERESSANT OM TE WETEN:
Wist je in 2003 51% van de SBI! sites in de top 6% stonden van de populairste sites?
In januari 2005, stond

  • 62% van de SBI! sites in de top 3%
  • 53% staat in de meest bezochte 2% van alle websites en
  • 35% staat in de top 1%
Elk jaar komt er meer concurrentie op het web. Als het zo doorgaat is er straks geen ruimte genoeg voor niet-SBI!-sites!
SBI! maakt het niet "gemakkelijk". Het verwijdert de barrières op het technische vlak.

Wil je nog meer weten vul dan dit formulier in
of bel mij op: 0594-591994.

Onderstaand vind je nog meer informatie over SBI. Het is in het Engels en het geeft je een indruk van wat er zoal kan. Aanbevolen! Heel interessant om te lezen:


<- Home

Elke vakantiePagina bijgewerkt op 23 juni 2007